miercuri, 9 decembrie 2009

Feng Shui


Aceste reguli feng shui le-am citit in revista Formula As si le postez pentru voi.

Armele vechi oricat ar fi ele de magnifice va pot purta ghinion deoarece au facut sa curga sange.

Alegeti icoane sau cruciulite pentru a va proteja locuinta impotriva agresiunilor de orice fel!

Acvariul; Ii cunoastem efectul calmant.In el numarul pestilor trebuie sa fie impar.Ei anihileaza astfel nocivitatile ambiante si le transforma in energie pozitiva.In gradina construiti un bazin...

Aparatul de aer conditionat sau ventilatorul:este nociv!

Arma; o arma nu se plaseaza niciodata in apropierea unei instalatii electrice.De asemenea niciodata arma nu trebuie sa fie indreptata spre locuitorul camerei respective.

Baldachinul; intimitate si liniste garantate:toti posesorii unui pat cu baldachin au un semn linistit.

Bazinul; situat in gradina dvs el va va intretine starea de bine si asigura longevitate.Numarul pestilor trebuie sa fie par.

Bijuteria; este inainte de toate extrem de personala;intre cel sau cea care-o poarta si bijuterie se stabileste o vibratie fuzionala,in asa masura incat pietrele se pot altera si isi pot pierde stralucirea daca persoana respectiva sufera un soc.

Buretele:uzat genereaza un pericol pentru sanatatea dvs.

Calculatorul; in afara de ecran si de hard-disc si alte parti ale calculatorului pot genera energii nocive.Devine mai putin periculos daca-l instalati in nordul locuintei dvs.Plasati un acvariu vizavi de el...adica in sudul locuintei.

Canapeaua; evitati materialele sintetice care genereaza electricitate statica.

Clopoteii; datorita timrului armonios,imblanzesc energiile malefice si restabilesc Chi-ul ,reactivand energia.

Cristalul; intensifica energiile slabe.

Crucea ; are o putere vibratorie foarte intensa.Integrati-o in mediul dvs inconjurator.

Congelatorul: vibratiile lui sunt malefice si redutabile.Locul ideal pentru a-l plasa este o incapere separata.

Contorul electric:unde este plasat el nu trebuie sa dormiti,sa va odihniti,sa va refaceti.Pe scurt :nu stati prea mult in apropierea campurilor electrice sau electromagnetice induse.

Florile- genereaza un Chi pozitiv.Taiate proaspat si asezate la capul bolnavului,ele ajuta persoana respectiva sa se refaca.Uscate florile poseda o energie neutra dar putrezite,intr-o apa statuta,ele devin efectiv daunatoare sanatatii.In tesaturi-conserva o energie pozitiva.In general florile sau plantele atenueaza emissile negative ale aparatelor electrice.

Hainele sifonate-energie negativa

Icoana:-reprezentarea Feciaorei cu pruncul plasata in dormitorul dvs,in sectorul central si de vest va favoriza maternitatea.

Inelul-protejeaza,transmite liniste.

Jucaria; daca sunt de plus trebuie spalate din cand in cand.

Lustra;plasata deasupra unui pat,vizeaza si afecteza un punct precis al trupului care doarme.

Magnetul poate sa aiba influente negative sau pozitive in functie de persoana care-l poarta.Adesea el poate provoca migrene,nervozitate,oboseala.

Mataniile; este bine sa nu fie atarnate

Neonul; provoaca migrene si tulburari de concentrare.Lumina lui produce posomoreala.

Oglinda: nu este recomandabil sa va uitati intr-o oglinda cu fatete.Ea va va destructura energia.

Pasarea; reprezentarea ei in zbor sau gata sa-si ia zborukl va favoriza in interior longevitatea celor care-l ocupa.

Patul: orientati-l cu capul spre nord dar astfel incat picioarele sa nu fie orientate spre usa.Este ceea ce chinezii numesc"pozitia defunctului".

Planta: aduce viata si fericire dar cu conditia sa fie sanatoasa.

Ramele:in nici un caz sa fie de fier sau de arama:aceste materiale poseda energie negativa.Pentru a inarama o oglinda sau un tablou este de preferat lemnul poleit.Emana o energie pozitiva,

Salteaua; nu trebuie sa contina puf deoarece reactioneaza negativ la incalzirea corpului.O saltea proasta produce depersii,migrene,greturi.

Scaunul: indreptat cu spatele spre zona de radiatii,ii provoaca dureri de spate celui care-l foloseste.Cu spatele la usa, el creaza situatia de nesiguranta, o senztie angoasanta persoanei respective.

Scrumiera: mai ales plina degaja un miros de tutun rece,care atrage energiile negative.

Semineul: pentru a evita scurgerea Chi-ului prin deschizatura lui,asezati bustenii in picioare,caatunci cand aprindeti focul,puneti un gratar in fata lui si in fata gratarului un buchet de flori proaspete.

Sipetul sau cutia cu bijuterii serveste drept condensator de energie pozitiva.

Tacamurile ca ustensile de bucatarie trebuie folosite frecvent.Este nefast sa le tineti inchise in fundul vre-unui sertar.

Telefonul mobil:utilizeaza unde electromagnetice care perturba activitatea fizica si mentala. Tineti-l intr-un toc dde piele cu efect neutralizant.

Televizorul; locul lui este doar in salon.Ecranul lui-stins sau in functiune-reprezinta o sursa de energie negetiva.Inchis intr-un cadru special prevazut devine un element neutru.

Veioza; este ideala,benefica pentru ca asemenea oricarui puvt luminos actveaza Chi-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu