miercuri, 16 decembrie 2009

Cuplul




"Cuplul este o unitate fundamentala ale carei doua jumatati sunt inclestate una de alta." Simone de Beauvoir -Al doilea sex.CUPLUL PERFECT INSEAMNA:
-STABILITATE IN VALORI
-LOCUIREA CONPATIBILA

-SEX

Am citit (pe site-ul Kudika.ro) ca ar exista urmatoarele tipuri de cuplu:

-Cuplul de contraste

Sunteti atat de diferiti unul de altul incat nu e ceva neobisnuit sa va scoateti ochii pentru nimicuri si sa aruncati vina asupra celuilalt. Insa cand nu va certati nu prea va puteti lua mainile unul de pe calalt. Va certati si va impacati cu o viteza uimitoare fiecare nimic fiind un motiv indeajuns de bun pentru o discutie aprinsa. Uneori si voi va intrebati de ce suntenti impreuna insa nu dureaza prea mult sa va dati seama ca fara prezenta celuilalt nu puteti traii. Cu cat e mai mare cearta cu atat e mai “aprinsa” impacarea.

Nici nu va puteti imagina cat de plictisitoare ar fi viata alaturi de cineva care ar fi de acord cu fiecare cuvant pe care il spuneti. Diferentele de personalitate si incapatanarea de care dati dovada se dovedesc a fi sarea si piperul din relatia voastra. In mintea voastra iubirea fara nabadai nu e chiar iubire.

Nu va e frica sa va contraziceti prin urmare puteti fi siguri ca intotdeauna veti fi sinceri ceea ce constituie un mare avantaj al relatiei voastre. Asta insa nu anuleaza faptul ca gasiti motiv de cearta in fiecare nimic iar intensitatea disputei creste o data cu importanta motivului.

Cuplul romantic

Va place sa credeti ca sunteti destinati sa fiti impreuna iar cine va vede observa din prima secunda ca sunteti potriviti unul pentru celalalt. Simtiti nevoile celuilalt si pareti a va cunoaste intr-atat de bine incat puteti sa va terminati reciproc propozitiile. Va sarbatoriti iubirea cu mici atentii si surprize si orice motiv e indeajuns de bun pentru a va declara afectiunea.

Pareti a fi lipiti unul de altul; unde apare unul apare si celalalt astfel incat in ochii lumii sunteti cele doua jumatati ale aceluiasi intreg. Sunteti atenti si grijulii iar atunci cand nu puteti fi impreuna va ganditi continua la ce face celalalt.

Relatia voastra e bazata pe iubire insa si pe dependenta. Va mai ganditi din cand in cand, cat mai in gluma cat mai in serios, ca nu ati putea trai unul fara celalalt deoarece intreg universul vostru e construit in jurul persoanei de langa. Felul in care va comportati cand sunteti impreuna nu lasa loc de indoiala: sunteti eternii indragostiti.

Cuplul de prieteni


Relatia voastra are la baza o prietenia solida fiind unita de respect reciproc. Nu conteaza prea mult daca ati fost prieteni inainte sa fiti iubiti, sau daca prietenia voastra s-a dezvoltat din iubirea pe care o simtiti unul pentru altul, ceea ce conteaza e ca aceasta prietenie are un rol important in solidificarea relatiei voastre.

Va intelegeti reciproc astfel incat stiti exact ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa spuneti pentru a-l face ce celalalt sa se simta bine. Aveti incredere deplina unul in celalalt astfel incat gelozia nu isi are locul in relatia voastra.

Cei din jur va percep drept un simbol al stabilitatii astfel incat, in ochii lor, aveti sanse mari sa imbatraniti brat la brat. Asta insa nu inseamna ca sunteti lipiti unul de altul. Intelegeti nevoia de spatiu: apropierea sentimentala nu trebuie sa insemne neaparat si apropiere fizica.

Cuplul social

Sunteti tipul de cuplu invidiat de toata lumea deoarece pareti sa fi gasit in relatie nu doar iubire ci si un parteneriat de interese. Tot ce tine de voi poate fi descries in termeni superlativi deoarece va place la amandoi sa fiti cei mai buni in orice faceti.

Sunteti tipul de cuplu competitiv principalul afrodisiac pentru voi fiind succesul. La o prima vedere sunteti perfecti insa perfectiunea voastra ascunde multa munca. Sunteti hotarati sa faceti relatia voastra sa mearga deoarece promite un viitor incununat de succes.

Hotararea de care da dovada fiecare dintre voi va face sa fiti atat de potriviti unul pentru altul. Iubirea vostra creste o data cu fiecare succes. Ramane insa de vazut daca ea poate face fata si la esecuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu