sâmbătă, 12 decembrie 2009

Cand lucrurile nu merg intr-o relatie...



Ce nu merge intr-o relatie la unii poate foarte bine sa mearga la altii pentru ca oamenii sunt atat de diferiti.Totul porneste de la cele patru caractere: flegmatic,coleric,sanguin si melancolic... dar si de la gradul de educatie. Un coleric nu se va intelege niciodata cu un sanguin si asa mai departe.Ce sa mai zic de faptul ca aceste caractere se pot gasii combinate la unii oameni...si asta dezvolta deviatii.Cand "te arunci"intr-o relatie este bine sa tii cont si de studiul temperamentelor si nu numai (sa te mai uiti-pe romaneste-si ce ciudati are prin neam). Oricum o relatie nu mai merge cand:--

--simti ca nu ti se mai insenineaza fata cand o(il) vezi ca apare,ba din contra...Sufletul vorbeste atunci si o face prin nenumarate cai..ca sa te trezesti..

--te simti mai bine fara el(ea)

-- ti-e indiferent daca l-ai vedea cu o alta iubita.

-- te trezesti ca nu-l mai incluzi in planurile de viitor

-- te-a ranit grav sufleteste si nu poti uita...

-- cei din anturajul tau incep sa observe fara sa le fi spus...

--simti cand te minte,cand pune masca

1. Nu iti acorda suficienta atentie. 2. Nu te prezinta parintilor cand voi deja aveti o relatie serioasa. 3. Nu te prezinta prietenilor. 4. Nu iesiti in oras prea des. 5. Nu te asculta atunci cand ai ceva de spus. 6. Nu te simti confortabil in prezenta lui. 7. Nu esti deschisa la discutii despre subiecte mai sensibile. 8. Nu iti inspira incredere. 9. Ii fug ochii prea mult dupa alte femei. 10. Nu este foarte atent la nevoile tale. 11. Mereu are ceva mai important de facut decat ceea ce l-ai rugat tu. 12. Te cam evita. 13. Nu isi face timp pentru tine. 14. Nu te include in planurile lui de viitor. 15. Nu iti este dor de el chiar daca nu va vedeti mai mult timp. 16. Face glume proaste pe seama ta in prezenta cunoscutilor. 17. Nu stie ce vrea de la viata. 18. Nu este o persoana independenta. 19. Este prea atasat de parinti. 20. Se lasa influentat de prieteni. 21. Nu are planuri clare pentru viitor. 22. Nu iti impartaseste bucuriile si supararile. 23. Nu iti cere niciodata parerea. 24. Este mult prea posesiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu